Obavještenje za članove

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na sastanak i druženje koje smo ove godine organizovali u ugodnom ambijentu hotela JELENA u BANJALUCI 30.01.2016. (subota) godine sa početkom u 14:00 časova.  

Prvi dio sastanka će biti posvećen aktulenim pitanjima iz domena porodične medicine, pedrijatrije i ginekologije, konsultativno specijalističke zdravstvene zaštite, dijagnostike te medicine rada.  Tokom drugog dijela sastanka će biti razmatrani problemi rada Udruženja u predhodnom periodu te donijeti određeni zaključci u cijlu boljeg i efikasnijeg funkconisanja Udružeja u narednom periodu.

Želimo da istaknemo da je od neprocjenjivog značaja, zbog daljnjeg odvijanja procesa integracije privatnog sektora da što veći broj članova Udruženja bude prisutan jer time još dodatno dajemo snagu ovom sastanku i poticaj da se Institucije još snažnije „okrenu“ privatnom sektoru i u budućem periodu.

U večernjim satima se planira atraktivan program van hotela u restoranu SPLAV u Banja Luci.

Upravni odbor Udruženja je na svom redovnom sastanku odredio kotizaciju u visini od 50 KM u koju je uključeno korišćenje konferencijske sale, zajednički ručak na bazi šedskog stola u pauzi sastanka te piće za vrijeme ručka i pauze. Kotizacija ne pokriva troškove večernjeg druženja u restoranu SPLAV.

 Smještaj u hotelu Jelena je organizovan po povlaštenim cijenama za članove Udruženja te je moguće sve detalje oko smještaja kao i rezervaciju izvršiti na brojeve telefona 051 329 200.

Za prisustvovanje sastanku obavezna je prijava putem mela Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem telefona 065 565 393.

Seminaru i sastanku mogu prisustvovati članovi Udruženja koji su izmirili redovne mjesečne obaveze (članarinu) i priložili dokaz o uplati kotizacije od 50 KM (kotizacija se može platiti i na licu mjesta po dalasku)

Molimo da članovi dođu na vrijeme da bi se prije početka sastanka obavila registracija i ostale formalnosti  kako bi na vrijeme počeli sa radom. 

Sponzori